mandag 12. april 2010

FUNDERING

Dei er nesten som allierte dei to Frøene der oppe, i kvar si seng. Kanskje dei har sitt eige OleDoleDoffenspråk, som me foreldre ikkje skjønar? For dei må jo ha blitt enige om å vakna SAMTIDIG, om kveldane for eksempel.
Ein av mammaMy sine tvangshandlingar går ut på å sjekka jevnligt om kvelden -etter leggetid for små frø, OM dei pustar... Joda, dei gjer det -minien på 4 mnd har sommarfuglpust, som du må heilt inntil for å høyra. Litt-større-mini rekk det å stå i døropninga for å konstatera at alt er i orden. Likevel, dei høyrer ikkje kvarandre, trur eg, men klarer gong etter gong det kunststykket å starta synkronhyling. Mystiske greier. Og eg tenkjer med uro på korleis alliansen kan utvikla seg med tid og stunder. Mytteri kanskje? Men uansett, det er godt å vera PÅ LAG MED nokon. Stor bror og lita syster, kan ikkje bli betre enn det. Uovervinnelege då sikkert. :)

3 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Mye som er merkelig, ja. ☺ Og selvfølgelig var det ingen tilfelighet den ordrebekreftelsen du fikk hos meg. Dette er selvfølgelig teknisk manipulert av meg, i tilegg til bekreftelser som "snelle", "knappenaal" og "SoYouThinkYouCanSew"

shotee sa...

visit their website right here click to read more his explanation my company Read Full Report

sismithe sa...

d9c21d1z92 m7u13b5x74 t1f78t3a10 k2z54a3v92 n6z43f2b90 h3j96s0f05

Related Posts with Thumbnails