fredag 29. oktober 2010

MITT BRUNE KJØKKEN



Er det nokon som veit om han der Hellstrøm tar oppdrag i Hjemmets Lune Rede? Han er vel flink til å rydda på kjøkken og slikt?
Hadde det hjelpt om eg hadde måla heile kjøkkenet kvitt kanskje? Er det ein samanheng mellom kvite kjøkken og (lite) rot? Brunt kjøkken-brun kafè, er du med? Mange spørsmål, få svar.
For å roa ned eventuelle tilsette i næringsmiddelkontrollen, på helsestasjonen, smittevernlegar og slikt: Eg driv IKKJE cateringverksemd, heller ikkje lagar eg køppkeiks på bestilling. Men, tru det eller ei: eg er BEST i rydding, ever! (og det bør ein jo vera med dette utgangspunktet...) God helg!

12 kommentarer:

Unknown sa...

Dette såg jo litt kjent ut. Og teorien din med kvitt og brunt kjøkken trur eg veldig på. Har også brunt kjøkken. Vurderer sterkt å male kvitt, for da blir det nok bra! Det ser ein jo på alle dei fine kvite bloggane her!
Ha ein fin fredagskveld! ..med eller utan rydding..?

Elisabeth, innerst i veien sa...

Ja, sånn er det selvfølgelig det henger sammen. Brunt kjøkken her også. Men jeg er antagelig for lat til å male det hvitt uansett....Men du, hva er alle konfekten til?

Hanne sa...

Jeg svelger teorien din om brunt kjøkken = rot uten problemer. Har nemlig også brunt kjøkken, og det blir så underlig fort rotete der! Til forveksling likt, faktisk.

Shy sa...

Sorry damer, eg har kvitt kjøkken, men like mykje rot. Men er flink og rydde også...når eg må!

SURRESILJE sa...

Jeg hang meg også veldig opp i konfekten. Hva skal du med de mengdene? Spiser dere bare konfekt til lørdagsgodt? :)

Trine sa...

ha ha - jeg så også konfekten først! Rot er jeg så vant til; er imun, skal jeg si deg! Jeg tror det må være noe i det med brunt=rot..... Samma greia her.

MammaMy sa...

Konfekt: AT DET ER EN NYTTIG TING KAN INGEN KOMME FRA!

Anonym sa...

Lanserer herved en ny teori: Ditt rotete kjøkken samsvarer 100% med hamstringen du har nevnt i et tidligere blogginnlegg!
mvh. din gode venn Bjørnsen

Elins reiseblogg sa...

Et hjem skal se ut som om det bor folk der :) Men du sier noe der ang. hvitt kjøkken osv. Jeg tenker ofte hvordan kan folk slappe av med unger, hunder og hva de ikke har når de har det så rent og pent og striglet? Men fint er det, ingen tvil om det :)

Unknown sa...

go now designer replica luggage additional reading replica gucci bags check my reference gucci replica bags

giseau sa...

p6c01m0l04 w5m40l7p81 f2t37q8c54 u5n86c8f92 a1t61z3x71 h1m18j0p47

Unknown sa...

y4y32c9g69 n9q71w6v02 a9u50u7t74 u5a96y4i44 c4g02r0l37 g4o09k4j20

Related Posts with Thumbnails