torsdag 7. oktober 2010

SJØLDIAGNOSTISERING

Eg har jo hjernevaska meg sjøl til å tru at Alt Er Normalt, som etiketten så fint seier. Men er det normalt å hamstra håndsåper for eksempel, eller serviettar, eller majones, eller gåvepapir, eller damestrømpebukser med mønster? Kan noko av dette vera nyttig dersom det til dømes blir krig og unntakstilstand? Mannen er jo kjend for å ha hamstra mjøl. Kanskje han er litt klokare enn meg allikevel.
Trur eg er periodemanisk når det gjeld shopping. Langvarige periodar altså. Kanskje det finns ein kode for det, i det medisinske diagnosesystemet? Uansett så er det nok ikkje den verste lidelsen å ha.

post scriptum: "eller tusenmillioner plastikknett, med og uten glidelås?" (sitat Mannen, som les sensur)

Handlar du rare ting, i mengder?


7 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Kjekt å ha!
Mannen vil påstå jeg hamstrer vesker...hvorfor trenger man mer enn en, liksom?

Shy B sa...

Tja, såper kan vere greit å ha, sånn i tilfelle krig. Dersom IKEAkjøp på 4 pakkar a 100 stk er store mengder, så er eg vel i kategori med mannen din.

Pia sa...

Hamstrer til tider jeg og - det dumme er at ting går ut på dato! Selv hermetikk! Posesauser. Krydderblandinger.
Og så oppdaga jeg et par guttesandaler som jeg sikkert har kjøpt enestående billig for noen år siden, men som jeg dessverre aldri fikk fram i tide... Så jeg prøver å roe meg med den hamstringa.

Anonym sa...

Eg har ikkje det hamstregenet eg, og av og til så sakna eg det sårt... Foreksempel når du litt for seint oppdaga at det er tomt for dopapir..! Eller ALLTID manglar bind, og må til å leite i vesker, hanskerom og koffertar AKKURAT den dagen! Eller får kaffibesøk, uten et kaffikorn på hus....Eller når det einaste du har å servere til søndagskveldsbesøket er stekt egg... Ein gong steikte med 11 egg til kvelds:) Jajajaja... Me har alle vårt å stri med:) Ha ei fin helg:)

Anonym sa...

Hei,
Jeg må alltid ha servietter, hermetikk og såper på lager.
Ønsker deg en fin høsthelg :O)

Anonym sa...

Hei igjen,
Klart du skal få 1 lodd.
Lykke til!
Klem

Guttemamma sa...

Hi hi, tror ikke jeg er så verst...men en ting jeg ofte gjør er å handle fint (og dyrt) barnetøy når det er på salg og spare til neste år...
Anette♥

Related Posts with Thumbnails