onsdag 20. oktober 2010

MYSTISK NÅ

Du veit slike damer med burgunder hår? Jepp, har det eg nå..... Og det er svært så sjøloppteken ein blir etter eit slikt frisørbesøk. Blir nok ikkje van til det ser eg. Etter cirka 10 år som falsk blondine, så skal det godt gjerast å bli fortruleg med noverande... Men mystisk, det er eg. Mørk, mystisk og sofistikert. Særlig. Nemnde eg at dei tidlegare lyse stripene blei grøne? Har dei kjemiundervisning på frisørskulen? Kanskje det er nettopp det dei har?
Er ikkje akkurat lett solbrun heller for tida. Meir mjølkekvit, eller blåkvit slik som skumma mjølk. Mannen, han ekte, påsto det var fint. Men HAN stolar me jo ikkje på. Akk ja, små problemer dette. Ha ein fin haustdag -anten du går i ett med naturen, eller ei! ;)

9 kommentarer:

Siri sa...

Jeg stolte ikke på frisøren og som takk for den fikk jeg hjemmefarget litt sånn oransjehår. Skulle bli lysebrunt - må være karma... men er mannen fornøyd, så la ham være det du.

Ingrid sa...

Eit bilde ville vært på sin plass, slik at vi andre også kunne konstatere at dette var fint! ;)

Trine sa...

Sukk - jeg har gått i blond ➔ brun-fella én gang i mitt liv. Jeg kjente ikke meg selv igjen hver gang jeg passerte.... og den følelsen vedvarte så lenge, at jeg måtte gjøre om på det.
Nå har jeg vært naturlig GRÅ de siste 7 årene. Jeg har jo stort sett til enhver tid ca 3-4 cm hår på hodet - og det er jevnt grått. Det kommer jeg ikke til å gjøre noe med - før den dagen det gjør meg "gammel". Og jeg er sikker på at du er fin på håret - sjøl om mannen sier at du er det... ;)

Pia sa...

Burgunder høres ut som en artig farge. Fint nå som det er høst. Du burde kommet med et bilde...;)

Hello Baby Lou sa...

Ja til bilde!

MammaMy sa...

:)

Anonym sa...

Sikkert fint:) Eg har bestilt frisørtime i dag. Frisøren spurte om eg hadde lang lugg nå, noko som eg svarte benektande på. Då sa ho:"kanskje me skal prøva det denne gong..." Eg hadde i grunn berre tenkt å klippe meg!

Janet sa...

Ja, jeg sier som de andre: Bilde er savnet! :) Jeg var også hos frisøren i dag og tenkte på om jeg skulle gjøre akkurat det samme, bli mørk. Men jeg dro atter en gang til med lyse striper. Kjedelig i grunnen.

Benedicte fra "skolelyst" sa...

Hei. Så kjekt at du la deg til
som følger på "Skolelyst".
Jeg gleder meg til å bli bedre kjent
med din blogg:-)

Related Posts with Thumbnails