lørdag 9. oktober 2010

I LOMMEN

Laurdag vaskar me klær. Det gjer me forsåvidt alle andre dagar òg. Ja, eg er førebudd på å finna pinnar, skjell, Bakugan, steinar og liknande i lommane etterkvart. Men DETTE? Rett nok er det ikkje frå lommen til eit av frøa. Håpar snusen og mobilen er langt fram i tida når det gjeld dei. Kvifor har ikkje menn handveske? Det må vel vera tungt å ha alt dette i bukselommane? Jada, me HAR 2 sirkelavtrykk i husets stolar og sofaer, for snusboksane er i baklommane ser du. Men- minnepinne og HASSELNØTT?? Kva gjer den hasselnøtta der, og kor kjem den ifrå? Er det Nøtteliten eg deler husvære med? Trur han det er romjul og skal leika "fillipine"? Kan ein ha hasselnøtter under overleppa istadenfor snus?? Denne gåtefulle Mannen.

5 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Kanskje han opprinnelig hadde tre nøtter og har brukt opp de to første ønskene..? Og nå kunne jeg valgt å skrive at det var deg og ungene som var de to oppfylte ønskene, men det hadde blitt for kliss kliss, eller hva?

Shy B sa...

Veit ikkje om eg vil at menn skal ha handveske..He, he! Den nøtta er sikkert er sikkert ein "skatt" han har fått frå dei søte små...

Pia sa...

Menn samler jo på så ymse...
Sånne snusbokser er irriterende, slenger noen rundt her og...Grrr!

Trollmora sa...

Hmmm..... menne man vet vel adri når man får bruk for en hasselnøtt vel? Pluselig så befinner man seg i en situasjon der man trenger en og da kan mannen din si..... "Jau...... se her.... her fant jeg en gitt"
hihi
Takk for hyggelig kommentar inne hos meg!
Ha en koselig kveld!

Anonym sa...

Ah - herlig. Jeg ler! :-)

Related Posts with Thumbnails