fredag 15. oktober 2010

SJELS ÅR OG ALDERI dag er det 7 år sidan eg var spretten, fager og 30 år ung. Stod så stolt på trappa i haustsola og ynskte gjester velkommen til kalas, i venninnesydd kjole -a la Martha Louises berømte symbolkjole til hennar 30-årsdag. :) Du hugsar vel den med terningen på? Litt kongeleg kan ein jo tillata seg å vera. Og det er nøyaktig 3 år til eg går inn i neste kategori: "oss i 40-50åra.... "
Men ja, det har svart til forventningane, det meste, i noverande kategori òg. :)
Det er eit rettferdig fordelt gode det der med fødselsdagar- alle har 1 kvar, kvart år. MIN dag altså. Klart me feirar! Kva anna skulle ein gjere?
givvittumi


14 kommentarer:

Pia sa...

Gratulerer med dagen til ei sprek og ung dame! Har du begynt med førtiårskjolen?

Anonym sa...

Gratulerer så mye med dagen :-) kos deg masse og nyt dagen med familie og venner :-)

SURRESILJE sa...

Gratulerer så mye med dagen!

Siri sa...

Gratulerer med dagen! Har ikek vært i din blogg før, men i anledning dagen din, så tar jeg meg en runde.

Håper du får en maks koselig fødselsdag!

Herlig kjole!

Anonym sa...

GRATULERA! Blir vel bunad på førtiårsdagen?

Ingrid sa...

Gratulerer med dagen, unge dame! Fin kjole!

Trollmora sa...

ÅÅÅ jeg hadde også en sånn kjole da jeg fylte 30 i....kremt.... 2002 :) Men lang slik som hennes var :) Arti altså! Gratulerer massssse med dagen!

Shy B sa...

Gratulerer med dagen! Du er forsatt ung! Og kjolen var kongeleg, ja!

Trine sa...

Jeg satt her igår natt (full av deilig rødvin i blodet) og flirte godt av forrige innlegg om håret ditt. Faktisk lo jeg så godt, at jeg måtte legge meg litt over i sofaen, vise bloggen din til fine-venninna mi - og le enda meir! Nå sitter jeg her, igjen full av rødvin (og bittelitt øl) - etter å ha vært på Høvleriet og hørt et bra band; Harrys Gym spille de vakreste låter. Og jeg liker bloggen din idag også. Og jeg skal innrømme at jeg kikka meg litt rundt i byen idag, etter et menneske jeg ikke aner hvordan ser ut.... :) Natta og blogges!!

Elisabeth, innerst i veien sa...

Gratulerer så mye med dagen. Kul kjole, vi må altså leve i spenning 3 år til før neste kreasjon?

MammaMy sa...

TUSEN takk, alle kjekke damer! :):):)

Anonym sa...

Gratulerer med vel overstått bursdag mammamy! Håper du har hatt en fin, fin feiring, gjerne 3 dager til endes - siden det er helg og allting :) Vi fem i denne fam har bodd tett sammen med svigers og svorger i ei uke nå, malt og fliselagt har me og, så nå var det godt å komma hjem - borte bra men hjemme best :) klem K

Trine sa...

.... og siden jeg var litt rødvinsglad og lattermild sist jeg kommenterte.... glemte jeg å si GRATULERER med overstått!!! Og det er så hyggelig å høre at kjolen blir brukt :)))))

Anette {foreldremanualen} sa...

Fantastisk kjole!! :-D

ps: vi har byttet adresse http://www.foreldremanualen.no/

Related Posts with Thumbnails