torsdag 28. oktober 2010

I SVINGDØRA IGJEN

At det skulle svi så veldig i mine vedtatte sannhetar, det å vera mor! Er dette MIN sønn? MED juletøfler inn i søvnen, og julebok som sengelektyre? Trudde gener OG miljø i dette tilfellet peika mot slike tilstandar som dette. Akk ja, og framleis er det berre oktober... Nei, bildet er ikkje arrangert ;) o`barnlige lyst Men ein ting er sikkert: alle dei små nissebarna som nissefar måtte ha der nord på den polen, dei skal få velbrukte tuttar (smokkar) dette året. Så me går ei interessant romjul i møte, trur eg.

10 kommentarer:

Pia sa...

Godt du er i gang med juleforberedelser.

Hello Baby Lou sa...

Her i huset har allerede musikken til "Jul i Svingen" vært over høytalerne, juledvd'ene er etterlyst og juletreet planlagt. Jadda..

HILDE sa...

Så nusselig, da. Godt de begynner tidlig å begynne tidlig, for mannfolk lærer jo tidsnok at juleforberedelser foregår i sin helhet hos gullsmeden en halvtime før stengetid på lille julaften....

HH sa...

ho, ho! Å være forelder handler om å svelge en mengde kameler!

Ingrid sa...

Det nærmer seg med stormskritt nå, ja! God jul!
;)

Elisabeth, innerst i veien sa...

Nei når mor svikter så tar sønnen ansvar for at det skal bli jul i heimen. Og skal det bli jul, må man begynne planleggingen allerede i oktober..

Anonym sa...

Herlige gutten! Det glerder et julehjerte at han har slik barnlig glede :) Her i huset er det altfor travelt til å tenke på jul enda, men minsten har nok snappet opp et eller annet om at det nærmer seg jul - og at nissen gjerne vil ha tutten. Han våkner midt på natten og roper på mor, han vil ikke at nissemannen skal komme på trappen og ta han (gutten altså) med seg...stakkars liten:) Snx på tirsdag

Trollmora sa...

det er morrosamt med jula for dessa som er små :)

Trollmora sa...

Du? Sjekk siste innlegget på bloggen min da :) Du er en av mine kirsebær :)

Shy B sa...

Søtt julebilde då!

Related Posts with Thumbnails