onsdag 30. juni 2010

LUNSJ

I dag var litleFrø og eg på eit slags bedriftsbesøk. Dvs. me tok turen til Mannen sin arbeidsplass, på eit slags tilsyn. Me troppa opp i lunsjen. Kunne nesten tru at besøket var uanmeldt, men DET var det slett ikkje. Allikevel, på pauserommet deira, på Mannen sin faste plass, låg liksom lunsjmaten hans klar til han. Bildet oppe i venstre hjørnet her viser det nemnde. My forvandla seg ein augneblink der til tante Sofie, og kryssforhøyrde kollegaen om matvanane til Mannen. Og nei, han kjøper ikkje den daglege sjokoladen sjøl. Han har "folk til slikt". Herremann. Kanskje eg skal bli ei betre kone, og smørja matpakke til guten? Kanskje eg skal leggja små, søte beskjedar på lapp oppi matboksen? Kanskje ikkje.

6 kommentarer:

Pia sa...

Jeg aner ikke hva mannen spiser på jobben. Og vil helst ikke vite det. Men de har kantine. Og noen ganger er han mett når han kommer hjem, for de har hatt marsipankake på jobb. Ja,ja.

Elisabeth, innerst i veien sa...

Husmorpoeng for risboller. Og kanskje mannen ble inspirert av den menyen og ville ha mer sjokolade? Men hvordan ordner man seg sånne som kommer med sjokolade til en? Det vil jeg vite. Eller kanskje ikke..

Bergljot sa...

Sjokolade til lunsj er da helt normalt? I staten må man imidlertid gå i automaten og kjøpe den selv - og selvsagt forteller man ikke hjemme at det er slikt man ernærer seg på;-)

kallmillelente sa...

:) Har lest fire innlegg nå - kjempegøy! Ser godt for meg handelslagetlettølhendelsen. Og tenker på at det er lenge siden jeg har vært innom et handelslag. Kansje i sommer:)

Lina sa...

En sjokolade om dagen, er bra for mannen og magen!! Eller... var det ikke slik det var???

smiley sa...

....eg ler meg i hjel:-) eg seie bare god sommer,og kos dåkke masse heile gjengen både store og små
knip te dåkk :-)

Related Posts with Thumbnails