fredag 18. juni 2010

ØNSKEBRØNN


Tusen takk Elisabeth, innerst i veien - for denne her! :)

Enten så har eg gått tom for idear, eller så har eg alt ein kan ynskja seg, he-he, for eg synes det var vanskeleg å komma på 7 ting eg ynskjer meg....
Så, kva gjer ein då? -Jo, spør Mannen sjølsagt! Kanskje han har ei aning om kva mammaMy ynskjer seg? Tok spørsmålet på alvor han, med kulepenn og greier. Berre sjå her:


Joda, eg ynskjer meg både nytt hus og ny bil. Ikkje kravstor i det heile tatt.... Og reine vinduer, har han skrive, men det fekk eg i går, og det fikste eg sjøl - I STIGE til og med! men det var ei avsporing...
Men nå forstår eg ingenting!!!! FOR PLUTSELEG BLEI SKRIFTA BLÅ? -etter at eg la inn bilde liksom. Hæ? Sikkert ho der My som manipulerar inni datamaskinen her. Felslige greier. Ok, då får eg ha BLÅ skrift vidare då.
Ser du godt etter, så er det eit handskrive ynskje til på lappen (jada, eg HAR stygg handskrift) : men eg ynskjer faktisk å bli invitert til middag på Slottet. Helst for å glo då sjølsagt. Aschehougs hagefest kunne eg òg tenkt meg invitasjon til. :) Og nå trur du nok eg er ein stormannsgal gold-digger. Er ikkje det, ser du.
Hm, kor mange ynskje er me oppe i nå? 6, javel. ogsåynskjeregmegeiRadoklokke. Sånn.

Så trur eg me seier det slik: har du blogg, har du lyst til å dela 7 ynskjer med lesarane dine: VÆRSÅGOD, her er ein award til deg frå mammaMy.
God helg alle!

3 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Middag på slottet synes jeg var et gromt ønske. ☺

Bergljot sa...

Ja! Og helst i morgen i Sverige, santvel? Jeg skal forresten i bryllup, et verdslig et, og det tror jeg blir vel så stas.

Anonym sa...

Aschehougs sommarfest er du og meg sjølskreven på i 2010! Om me så må lura oss inn....

Related Posts with Thumbnails