onsdag 16. juni 2010

HURRA


Blir meir og meir avslørande denne bloggen visst. Men eg MÅ berre seia det: eg gledar meg som ein unge!! For til helga skal eg nemleg sjå på Victoria og han der personlege trenaren, når dei gifter seg i Stockholm. Rett nok er det på fjernsynet eg skal sjå det, men allikevel. Kongeleg bryllaup skal ein ikkje kimsa av. -Ikkje andre bryllaup heller, for den del.
Eg simpelthen elskar kongestoff, eg og alle oldemødrene sikkert... Har ryggrad til å bera det òg ser du. Tenk, alle dei rare hattane me skal få sjå, verdt synet berre det. Og kjolar og medaljer og diadem og striper og stjerner og hestar og juveler. Jippi!
Kanskje eg må sveiva i hop ei kake eller noko, for anledningen liksom? Skal iallefall finna fram eit glas med stett, det er sikkert. Og nåde den som forstyrrar meg då.
Fleire som vil ut av kongeskapet, eller?

9 kommentarer:

Pia sa...

Tar ikke helt av, jeg. Men klarer vel ikke å unngå å få se kjoler, brudepiker mm. For det kommer vel til å vises i samtlige aviser og på samtlige kanaler.
Leste at Madde kommer til å stjele showet, faktisk. Ja, ja

Trine sa...

Jeg har tiara. Den kan jo feks nyttes på dagen :) Ellers tror jeg muligens tv-en kan stå på, mens jeg pusser sparkel i rom-prosjekt. Det er jo ingen hemmelighet at jeg er bittelitt glad i kjoler...

Elisabeth, innerst i veien sa...

Har tiara i en skuff her et sted, men kommer neppe til å iføre meg stasen på lørdag. Men et sammendrag og et glimt på kjole, bukett, kyss om det blir, osv. kan jeg alltids få med meg.

Gunn Beate sa...

Jeg har fått beskjed av Vårin at Prinsesse Viktoria og Prins Daniel skal gifte seg på NRK1 på lørdag, så det er vel bare å troppe opp. Og jeg liker det. Hehe. Jeg grein til Mette Marit og Haakon sitt bryllup, jeg, så vidt jeg minns. Mannen satt just nu og fnøs over tittelen hoffreporter, og jeg er jo enig i at samfunnsnytten ikke er så stor - men heia monarkiet, og kjoler og diademer og hatter og vakre prinsesser. Det ligger vel litt i meg, den fascinasjonen for aristokrati og gamledager - som spiller seg ut i nåtiden.

Skål, da! ;)

SURRESILJE sa...

En kollega er invitert på høytidelig feiring og bryllupsmiddag. Det blir servert det samme som hos de ordentlig kongelige! Jeg må nok se VM kjenner jeg mannen rett. Men det er greit også!

Anonym sa...

Nei, jeg trives godt inni skapet sammen med de danske prinsene og Ari Behn ;)

Shy Bitch sa...

Bedre enn fotball. Så det er ein viss fare for at eg kan komme til å sjå litt av festlighetane

Kallemillelente sa...

Jeg melder meg som litt svak for de kongelige...
(Om enn litt beskjemmet over det)

Anonym sa...

http://www.youtube.com/watch?v=nRT0-vI-F8M

Hjertelig til lykke med det forestående bryllupet!
Mvh. din gode venn Bjørnsen

Related Posts with Thumbnails