lørdag 1. mai 2010

OM MÅLEBÅND OG HOBBYAR


FØR låg målebåndet mitt i handarbeidsposen min. (ja, eg HAR handarbeidspose. Mange.) Har faktisk ein heil pult med handarbeidsposar/vesker/korger. Ein del uferdige prosjekt der ja. Og eg nevner i fleng: 2 stk halvspøta genserar til meg sjøl, 1 stk halvferdig kjøkenhandkle, diverse ENKLE pulsvarmarar, babyskjerf som manglar litt på å bli ferdig, BRODERI (jepp! -påbegynt i 1996), og mykje anna. For hobbyar har eg visst, sjøl om IMAGET mitt er særs hobbyfritt. Er det noko som heiter smugspøting? (spøt=strikk) Kan faktisk spøta, ser du, men dritjobben (dvs montering og liknande) -den må tante gjera, og let seg gladelig bestikka til det. Har vore innom mange hobbyar eg: perling (! djiises kraist), klipping og liming av kort..., akvarellmaling, porselensmaling (hahahahahoho), OG såpekoking!!!!! (no for tida lagar eg såpe på andre måtar visst)
Sannheten er at Mannen som regel må redda dei fleste prosjekt i land, ein fingernem type det der ser du ;)
NÅ ligg målebåndet mitt oppå ei bok om kalorier.

6 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Ha, ha, her har målbåndet også byttet plass. Eller det vil si, vi har flere målbånd i huset nå. Og jeg har også prøvd meg på akvarell, søm, såpekoking, gelelys, gips - you name it.

Trine sa...

Dere er artige!

Pia sa...

He he, vi må jo ha en eller annen hobby....Så det er kjekt vi har blogginga. Det er jo en form for håndarbeid?

Anonym sa...

Stiligt med slike redskaper så kan måla... kan så vidt erindra et instrument som målte omkrinsen av gulerøter...:))

Mobix (The rocker) sa...

Heia!
Elske bloggen din sjekk ut min : gamerblogg-gamerblogg.blogspot.com

Anonym sa...

Ska sei...er det blitt kurs på deg :) Det må det vist bli på meg og, for det nytte vist ikkje å leka butikk heilt på egenhånd...Klem K

Related Posts with Thumbnails