mandag 24. mai 2010

BASAR


For ei lita stund sidan melde eg meg på ein slags "blogg-basar" hjå Trine. Spennande og kjekt. I alle fall så resulterte det i at eg fekk pakke i posten: fin kjole til eit Frø, og pose til vinflaske - begge deler sjølsagt sydd av flotte Trine. Tusen takk!
På bloggespråket har eg fått med meg at det heiter "Pay it Forward".... Men for meg, som kjem frå bondelandet, er det like greit å seia at det er ein form for basar. Har du vore med på ein payitforward, så lovar du egentlig å laga ein payitforward sjøl. Ok, då går me i gang: dei 3 fyrste/dei 3 einaste (?) som legg til ein kommentar på dette innlegget får ein pakke i posten frå mammaMy, innan eit år. :) Enkelt og greit. (og då treng eg adressa di. Adressa kan du feks senda til meg på e-posten min). Tji-hi, kjekt dette. Symaskin har eg, pent brukt sådan. Har sydd 2 firkantar på han ein gong, og DÅ hadde eg inntatt vin. Sløyd er eg heller ikkje god i. Klarer meg sånn middels i heimkunnskap. Men er til dels svært god i O-fag. Så det ser dårleg ut med heimelaga ting frå mi side, men pakke skal eg fiksa uansett. Me har jo landhandel her eg bur! Så hiv deg rundt, og kommenter i veg!
Som eit lite apropos: Mannen synes mammaMy sin blogg er stas. Men ein ting ler han seg krokete av- slike ting som dette, altså giveaways og payitforwards og awards og gud veit kva.
Han samanliknar det med jentene i klassen frå då han gjekk på barneskulen: "rekk opp handa dei som vil HA!" Kva det var dei hadde å tilby seier soga ingenting om. Men ok, kan kanskje verka litt latterleg, kjøpdegvennerliksom. Forstår den, MEN: eg synes presangar er kjekt. Å gjera nokon glad er kjekt. Så då får det berre vera så latterleg som det vil. :)


Etterskrift kl 2155: Mannen kjem ut til bloggeplassen og lurar på fylgjande: "har du fått någe respons på givvstuff, stuffaway, payback, givvforward, My?" Mrsmt. Hm, lurar på om han har hatt seg leskedrikk attåt fotballkampen.

7 kommentarer:

Ingeborg Bjorland Hansen sa...

Ein form for basar!! Fantastisk, skal eg også seie frå no av.

Gunn Beate sa...

Som datter av en mor som fremdeles går rundt og selger lodd til basaren på grendehuset, er jeg programforplikta til å blir med på bloggbasar! Har sansen for bloggen din, og kjenner meg igjen i mye av det du skriver :).

Mannen din syns nok det er litt spennende, tror du ikke? Hehe.

Klem fra Gunn Beate

Anonym sa...

Eg vil kjøpa to årar.. ein lysegul og ein mørkerosa....:) åsse kan eg ta ein halve blå.

Trine sa...

hehehe. Skulle gjerne meldt meg. Men jeg sleit med å få 3 stykker med sist gang. Endte med 2. Den siste kan bare angre!!!! Eller... du kan jo sende en til meg - hvis du skulle få over-respons!!! Jeg gir gjerne ut en ting til jeg! (jeg simpelthen ELSKER å gi gaver! Helt sant. Beste som finnes!)

kallemillelente sa...

Ha, ha. Du skriver morsomt. Jeg vil ikke være med på noen giveaway (ikke fordi jeg ikke har tro på landhandelen, altså), men jeg er generelt sett så dårlig til å få sendt pakker avgårde.
Men flink til å skrive, det er du:)

Ingeborg Bjorland Hansen sa...

Eg melder meg også ut av basaren, av same årsak som kallemillelente, men måtte lese innlegget ein gong til sidan eg likte det så godt.

Gunn Beate sa...

Tusen, hjertelig takk for fantastisk fin bloggbasarpresang! Oioi, så glad jeg ble!

Se innlegget ;)

http://gunnbeate.blogspot.com/2010/06/heldige-gunn-beate-snille-mammamy.html

Related Posts with Thumbnails