tirsdag 6. april 2010

KJERRING

Nå har eg visst blitt kjerring og. For det er vel eit kjerring-symptom når ein synes at ungdommen kler seg stygt? Kva eg tenkjer på? -Desse skrekkelege "One Piece"-dressene sjølsagt! Djiises Kraist. Blir nesten (men berre nesten) irritert av å SJÅ på menneske i denne habitten. Finare med snekkerbukse med angorastrikka genser inni igrunn ;) ? Obs- her kom eit innspel frå sidelinja: "nei, gi ungdommane et sink-hus!" (sitat: Mannen) Klok han. Nei, eg får vel ta ut krylleklemmene, og begynna på ein jevning til sviskekompotten, eller noko.

10 kommentarer:

Pia sa...

Nydelig disse russedressene i joggestoff. Jeg hadde sett ut som en teletubby i et sånt antrekk. Ja, gi dem et sinkhus, mener jeg og. Så har de noe vettugt å pusle med.

Bergljot sa...

Dei hadde vore nettare med belte i livet, trur du ikkje? Helsing ei anna kjerring, som gremmar seg konstant.

Anonym sa...

Eg ler og smile sånn at gubben bler felt forveden på ka eg lese på :) du skrive godt og er like herligt direkte og akkurat passe kvasse som du er på landjorda! Eg har fått meg ein ny blogg som eg bare må lesa for at kvelden ska bli goe! Kathrine

Anita Skibenes sa...

Eg ønskjer meg ein grøn, ein sånn fin grønfarge! Hipp og kul, femten til jul, hipp og kul og berre fjorten...

Anonym sa...

Til og med Ingrid syns dei er stygge, men hu har lysst på likevel...er det ikkje alltid så med moten: ein syns det er stygt til ein blir vant med det, og plutseleg har ein sorten i skapet. God blogg!!Håpa dåkke hadde det bra på godset. Eg syns det er godt å vara hima igjen itte tur te måtthålå- Snakkes!!

anneaarekol sa...

Eg som såg for meg at meg og deg sko ha kversinn... åsså tror eg det e sånn at me kan dela an i to å setta sammen me ein aen sånn at an blir tofarga....hadde ikje det vært stiligt? Så kunne me f eks vært rosa å grønn...begge to!?? syns eg ser...;)! Nei takka meg te tofarga angora genser oppi levisbukså med lysegult belte, å rosa lommabok i baklommå....!!!!

MammaMy sa...

mm. Enig i alt! :) Kjekt å få kommentarar faktisk. Ha-ha-ha-ho-ho-ho, mammamy har fått seg ny hobby visst.

Guttemamma sa...

Hei hei og velkommen med blogg:-)
Vil du ikke vise interiøret ditt altså..:-), er ekte interiørblogger jeg da,dilla...men smeller inn litt hverdagsliv innimellom. Så morsomt du skriver!!!
Klem

Elisabeth, innerst i veien sa...

Enig, men hva tror du kjerringene sa om våre høyvanns Levis 501 og Mephisto? *trekker støttestrømpene godt oppover* Velkommen som følger hos meg, stas stas. Og dette var en perle av en blogg som jeg følger videre.☺

Anita sa...

Eg hugsar bestemor mi ropte og skreik etter meg at eg måtte dra meg heim å byte klede, og at dei gamle damene eg aldri hadde sett før, som stod bak meg i køen på butikken, følte dei måtte irettesette meg for måten eg gjekk kledd på, men dei var trass alt gamle, gamle på ordentleg.

Related Posts with Thumbnails