mandag 12. april 2010

FUNDERING

Dei er nesten som allierte dei to Frøene der oppe, i kvar si seng. Kanskje dei har sitt eige OleDoleDoffenspråk, som me foreldre ikkje skjønar? For dei må jo ha blitt enige om å vakna SAMTIDIG, om kveldane for eksempel.
Ein av mammaMy sine tvangshandlingar går ut på å sjekka jevnligt om kvelden -etter leggetid for små frø, OM dei pustar... Joda, dei gjer det -minien på 4 mnd har sommarfuglpust, som du må heilt inntil for å høyra. Litt-større-mini rekk det å stå i døropninga for å konstatera at alt er i orden. Likevel, dei høyrer ikkje kvarandre, trur eg, men klarer gong etter gong det kunststykket å starta synkronhyling. Mystiske greier. Og eg tenkjer med uro på korleis alliansen kan utvikla seg med tid og stunder. Mytteri kanskje? Men uansett, det er godt å vera PÅ LAG MED nokon. Stor bror og lita syster, kan ikkje bli betre enn det. Uovervinnelege då sikkert. :)

1 kommentar:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Mye som er merkelig, ja. ☺ Og selvfølgelig var det ingen tilfelighet den ordrebekreftelsen du fikk hos meg. Dette er selvfølgelig teknisk manipulert av meg, i tilegg til bekreftelser som "snelle", "knappenaal" og "SoYouThinkYouCanSew"

Related Posts with Thumbnails