mandag 9. august 2010

EKSTERIØR (tji-hi, bakvendtland dette vel, i bloggeland)Skrotnisse og vennene hans hadde sikkert likt seg her, i hagen på Godset. For der står det nemleg ei brakke! Har nok sett sine beste dagar den ja. (slapp av, den skal reisa til brakkehimmelen snart, eller eingong).
Har gjort mang slags nytte denne brakka: bakebod, steike-fisk-bod, husing av eit russisk balalaika-orkester m.m. At det er en nyttig ting kan ingen komme fra.Godset har stor hage, eller jungel. Og i løpet av ferien så manifesterte fylgjande seg der ute:


Dette er visstnok ein mobil båtgarasje... Sikkert himla praktisk det i grunn. Og joda, My har godkjent "bygningen" -inntil vidare. Det tok cirka 3-4 veker i ferietempo å få satt det opp. Resultatet ser du her:


Hm, lurte eit sekund på om nokon arrangerte evangeliske teltmøter i hagen min. Eller var kanskje hagen plutselig blitt eit åsted? Likna skummelt mykje på eit Kripos-telt, spør du meg..
Dei får ta seg ut!

Utsikten på Godset er i det minste fin:
3 kommentarer:

Pia sa...

Utsikten var flott, ja!
Men teltet var jo heller ikke så verst.
Ha en flott dag!

Trine sa...

Teltet er ikke pent, nei. Sikkert praktisk, da. Noen i mitt nabolag har et sånt stående i gårdsplassen som "røyketelt".... (vi ler litt av de: stor, flott mange millioners villa - og røyketelt i oppkjørselen).
Men fra hva jeg ser på utsiktsbildet ditt, så finnes det faktisk båt på godset. Så da så :)
Brakka skjønner jeg snart er på vei ut/opp.

Bergljot sa...

He he. Ligner veldig på omgivelsene rundt feriepadadiset til svigers. De hadde et vrak av en campingvogn stående sånn litt borti der - men den brant visst opp.... Utrolig hvor svart røyken var!

Related Posts with Thumbnails