onsdag 4. august 2010

SÅNN. DER!

Då var me heime, etter nesten 5 veker på Godset. Bildet over viser ein brøkdel av rotet som fylgjer med ei slik heimkome... Vaskemaskina jobbar tappert, høyrer eg. Joda, me har vaskemaskin på Godset òg, men du skal ikkje sjå vekk frå at klærne får seg ein runde her òg. -Synes nemleg eg kjenner ein snèk av lukta etter gammalt hus i tøyet. Jau, jau, enkelte tvangshandlingar får ein jo ha.
Me har hatt det kjekt, og godt. Badevekta seier me har hatt det litt for godt. Pøh- må jo ha litt å tæra på til vinteren vel? "Til seters for å gjøre seg fet...." Skjønt seter, tja? Ikkje akkurat seter det der - lite budeier og denslags. Trur me heller seier Temptation Island. ;)
Frøene likte tilsynelatande å koma heim. Plutseleg hadde litleFrø større areal til å farta rundt på, og gjensynsgleden var stor då storeFrø oppdaga lekene sine på ny. Eit pittelite drama før leggetid i kveld: storeFrø påsto han hadde stappt ein motor opp i nasen (!).... Og då me spurte etter grunnen til det, så var den enkle forklaringa at "litlesystera ikkje skulle ta motoren".. Så me lekte litt øre-nese-hals-lege her i stova, med lommelykt og greier - utan resultat (heldigvis, får ein vel seia). Så det var nok kun ei skrøne det der. ;)

6 kommentarer:

Shy B sa...

Ja, slik er det å komme heim att frå ferie. Forresten så var det fine mønster på vesker og "pakkeutstyret" ditt.
- Og lukta etter gammalt hus, kjennast ekstra godt når ein er kome heim.
Får håpe det ikkje er motor i nasa!

Pia sa...

Velkommen hjem, og lykke til med klesvask! Det blir nå alltid et lass når man har vært bortreist.
Håper motoren dukker opp. Eller ut...Hadde det vært noe der, hadde dere vel sett det?

Elisabeth, innerst i veien sa...

Ha, ha, han ville berge motoren, ja. Velkommen hjem og lykke til med klesvasken. Hos oss tar det alltid dagevis å pakke ut. I skrivende stund flyter det i gangen mellom soverommene, to kofferter og sko i poser. En utpakket koffert er returnert til loftet og fem omganger med vaskemaskina er unnagjort. Godt vi har flere feriedager så det er håp om å komme i mål før høstferien.

Trine sa...

Velkommen heim igjen! Utpakking er både kjedelig og deilig på samme tid. Man får liksom rydda litt i skapet.
Må i såfall ha vært veldig liten, den motoren han påstår å ha funnet plass til i nesa...
Uansett - godt å ha deg tilbake hos oss; bloggevennene dine :)

Mammarie sa...

Hehe, yrkesskade ja. Har dog bare vært i jobb i ett år så det ligger vel enda dypere enn som så. Men er helt klart i mitt rette element i bhg :)

Anonym sa...

Temptation island?? Tenkte du å utdypa den? Jaja, ferien går, men Godset består. Fint på Godset om hausten og vett du. Takk for fine ferieminner. Mvh. din gode venn Bjørnsen.

Related Posts with Thumbnails