torsdag 23. februar 2012

DET HJARTA ER FYLLT MED....

...det renn bloggen over av. Og nå altså: trening.
Veit du korleis du kan handplukka kven som er nybegynnarar på pilates? - Det er dei (ho) som møter opp i pilates-salen med kraftige joggesko på beina.
Ingen sa til meg at ein bør ha nystussa tær før ein går på pilates! My hadde litt slitne sokkar på matta der. Lekkert, som så mykje anna.
Og veit du, fisemysteriet frå spinningtimen er løyst: null-niks-nada fiselukt idag (og det i seg sjøl er imponerande). Litt "mor Nille er en sten-logikk her": på pilates var det kun damer, på spinning var det damer OG menn, ergo: lukta kom ifrå? Ho-ho.
Du veit korleis det kjennes ut å bli forbirennt av ein treåring i slalåmbakken? Den der følelsen er akkurat den same som dukkar opp når du på ein måte blir utklassa av oldemorgenerasjonen på pilates..... dobbelt så gamle som meg sikkert. Hrmpf.
Men, me sparkar ikkje oppover, me sparkar nedover - det vil seia at eg må bli betre enn dei som er dobbelt så unge (?) som meg. Forstår? Oldemødrene skal på ein måte ha cred, synes eg. Men dei der spinkle tjueåringane som var der, dei skal eg utklassa, med tid og stunder.
Hm, ingen fortalte meg at pilates var ein konkurransesport heller. ;)

6 kommentarer:

Pia sa...

Veldig imponert over din treningsiver.Jeg aner knapt hva pilates er.

Shy B sa...

He,he! Du tek dei alle, snart!
Klipp negla og av med joggeskoa. Go girl, go!

Bøllemamma sa...

Du skal bare late som at du er et sånt naturbarn som vil teste de andre. Neste gang briljerer du stort!

Siri sa...

Kos deg på trening!

Whitebite sa...

jøss,du er jammen sprek.
slitte sokker eller ei.

imponert.

Her på Sandaker sa...

Hehe! Du tAr dem lett!;) Jeg var på core-time her om dagen, og synes noen kunne advart om at jeg må stille barbeint! Sprukne heler og neglakk fra i sommer, gjorde seg liksom ikke like godt på treningsmatta som under dyna:) Fin blogg du har! Tusen takk for hyggelig kommentar inne hos meg, nå skal jeg lese (enda) mer hos deg!

Related Posts with Thumbnails