onsdag 22. februar 2012

MALPLASSERT

På min veg mot ei ny og betre (les: sprekare) utgåve av meg sjølv har eg nå audmjuka meg til å besøka eit treningssenter. DEN sat langt inne skal eg seia deg! Klippekort og greier.
Flaske med vatn og sko i ein pose. (ingen andre som hadde slikt blomstrete plastnett med seg? Det gjekk meir i anatomiske ryggsekkar og gymbagar..)
Javisst, eg kan med overbevisning helda tale framføre hundre mann. Men plasser meg i ei gruppe med treningskåte folk, då blir eg usikker.
Spinning var eg på, i går. Har høyrt om damer som trur dei er døden nær under barnefødslar. Det har eg aldri kjent på dei tre gongene eg har vore der. Men på spinning derimot! -trudde min siste time var komen... Men eg gjennomførte, om ikkje akkurat med stil.. Eg er på nippet til å tru at det der kan umogleg vera sunt. Allikevel, nokre livsløgner skal ein vel ha.
Sveittelukter var eg førebudd på, men all den fiselukta i den der salen?? Stønn. Mangt skal vi møte, mangt skal vi mestre.

7 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Ha ha ha, var det den lokale "vi spiser ertsuppe til midda"-dagen?

Bra trening, da. Klapp på skuldra.

Shy B sa...

Hi, hi! God stemningsrapport!
Og flink er du.

Ingrid sa...

He he! Kjenner eit snev av dårlig samvittighet for at eg ikkje beveger meg nok lenger... Kun fra parkeringsplassen og til jobben...og det er ikkje så fryktelig langt..
Du var flink! Håper bare du fortsetter nå da :) og holder ut svette- og fiselukt..

Lillian sa...

Kjenner meg helt igjen her. Har prøvd spinning to ganger med 1-2 års mellomrom. Måtte teste om jeg husket feil når jeg mente å huske at spinning var pyton. Husket ikke feil... Satt der på sykkelen og lurte på om de andre virkelig syntes at det var kjekt.

Trine sa...

Hehe - sånn er det. Både på treningssenter og på bar - etter at røykeloven trådde i kraft: Fiselukta kan ingenting lenger dekke over. Gratulerer med treningsstart! :)))

Siri sa...

Trening er faktisk noe jeg liker - når jeg endelig får løftet rompa fra sofaen. Men spinning... jeg skulle ønske jeg likte det for jeg tror det er bra. Men det er helt grusomt. Flinke du!

Janet sa...

Jeg var også døden nær på første spinningtime. Men så kom det seg etterhvert og jeg holdt ut i et helt halvt år! Men så var det plutselig nok. Dette er flere år siden, og har ikke fått lysten på spinning igjen siden. Det var gøy, men jeg tror det er greit å kombinere med annen trening ved siden av.
Lykke til videre ;)

Related Posts with Thumbnails