torsdag 2. februar 2012

EGG BESTILT!

Det har vore ein lang vinter. Trur me har hatt 9-10 stormar her vest? Ærleg talt så har eg ikkje brydd meg særleg med det. Veret kan ein som kjent ikkje gjera så mykje med. Dessutan har eg nok å henga fingrane i, så eg legg vel ikkje så mykje merke til dette veret... Men sur, det kan eg bli, veldig sur, men aldri versjuk - det skal eg ha!
Plutseleg, ein vakker dag, sa Mannen: nå er det nok! Nå må me ha sol!
Hæ? Høyrte eg rett? Mannen er av typen som helst set seg i skuggen på solskinsdagar. Kanskje han er sjuk? Tydelegvis versjuk.
Ja, han ville til landet Syden, alle me, heile banden!!!
Og mine prinsipp har det med å forsvinna, det eine etter det andre.... For på langtur, i fly, med små barn, nei DET var uaktuelt. Eg hadde ikkje tenkt å rikka meg før alle arvingane kunne eta sjøl og gå på do sjøl og oppføra seg sånn nokolunde inni eit fly. "eg gjer aldri ting som kostar meir enn det smakar", liksom...
Men jammen sette han reisegriller i hovudet på meg.
Så nå skal me altså til Syden. Det blir ein gong før "sommaren".
Me kjører idiotsikkert opplegg med all inclusive. Dersom nokon lagar alle måltidene til meg og reier opp senga mi, så må me vel mestra å passa våre eigne barn ved bassengkanten der? Det kan lett gå godt, både flytur og alt.
Hm, må Mannen ha ei slik Speedo forresten? Eller kanskje ein slik klinkekulepose?
Eg trur eg køyrer itsibitsitinvini-bikini. Det blir lekkert!
Ja, tannhjulet i hjernen kvernar kan du tru - eg er spent som eit lite barn.
I reising er hverken eg eller Mannen amatørar, men i reising med BARN, der er me noviser.
Og det er rart kor smånevrotisk ein kan bli når ein skal gjera noko for fyrste gong.
Dei egga ja - ved bestilling av ferien så kunne ein kryssa av dersom ein ynskte at kjøleskapet på rommet var fyllt opp før me kom. :) Såklart me ville det: vatn, øl, brød, sylt, -og egg!
Kan jo aldri veta når ein får trang til å koka seg eit egg i Syden liksom.... Ho-ho.

6 kommentarer:

Shy B sa...

Egg, ja! Klart de må ha det, i tillegg til litt sol og varme :)
Og litt tolmodighet på flyturen:)

Pia sa...

Det blir deilig! All inclusive er topp når man reiser med barn, da kan de bare forsyne seg med drikke og mat og snacks. Men vær forberedt på magetrøbbel...
Hvor skal dere?

Whitebite sa...

kult! Vi tar oss aldri råd til all-inclusive, så det har jeg ingen peiling på.
og ja!! hør på Pia!
Begynn å forebygg mot magetrøbbel og forbered magen på nye bakterier ca 3-5 dager FØR dere drar, og så videre mens dere er der nede (idoform).
Barn blir lett magesyke i syden.

Ellers..jo! husk musikk til ørene i flyet. Ganske slitsomt å hør på ANDRES skrikende unger i 5 timer inneklemt på et fly;)

Hvor skal dere???

Bustenellik sa...

Åååå så deilig! Her drømmes det også om varmere strøk, men minstekravet er at Busteliten kan sitte for egen regning først ;-) Og egg, ja det må man ha! Og Idoform. Glem for all del ikke Idoform!

Mammarie sa...

Mannen må aldrialdrialdri få lov til å gå med Speedo`s !!! Ellers er eg sabla misunnelig på dåke !

Åshild i bestemors hage sa...

Nylig hjemkommet fra syden-landet har jeg noen gode råd. Ikke kjøp/gi godterier til små unger på flyet. Søte små blir ikke fullt så søte når blodsukkeret stiger og aksjonsradiusen er minimal. Ta med brødskiver. Jeg vet det ikke er lov, men gjør det likevel. Flymaten er ikke for unger.

Tren litt flytur med de to største. 5 timer er lenge å sitte stille hvis de overhodet ikke er forberedt på det. Jeg la merke til at noen hadde med laptop med egne filmer. Det ville jeg gjort.

Related Posts with Thumbnails