torsdag 3. november 2011

FRK. DIVA

Neida, ho heiter ikkje Springflower Appleblossom snart-toåringen min.....
Men det ser ikkje verre ut, der ho går til barnehagen med rosa caps og rosa solbriller desse mørke haustmorgonane. Sjølsagt vil ein ikkje ha brune sko då, kun rosa cherrox!
Ser ut som ein liten celebritet der ho fèr, eller som ein eller annan kuul kjendis- på veg til rehab.
Måtte det aldri bli nødvendig!

6 kommentarer:

Trine sa...

Hehe. Hvor får de det fra?! Jeg kan ikke helt se at du er den jålete typen. Am I wrong?

Vi skal ut å kjøpe nye cherrox i morra. Og jeg har en 3-åring som gir F... Og ei som "LIKER ROSA". Det sier hun veldig mange ganger hver eneste dag. Så hvis butikken har rosa cherrox - ja, da tipper jeg det er det vi ender opp med :)

Elisabeth, innerst i veien sa...

Ja, ja, sånn er det. Jeg tenker ved sånne tilfeller at folk skjønner at barnet har kledd på seg selv. Som da Trollet var fire og ville ha badedrakt utenpå klærne gjennom en hel regnfull sommerferie.

Her ble det nye cherrox i dag da vi oppdaga et hull i de lilla som var i bruk. Eller nye og nye, det var noen rød som mora kjøpte for en slikk og ingenting som reserve og som har stått ubrukte i skapet en stund. Ohoi, har denne dama utstyret i orden.

Whitebite sa...

heldigvis viste ikke min datter noen rosanykker før i 9 årsalderen..

men jeg synes jeg ser for meg snuppa di, sikkert kuul!

GLAMOULØSE HILDE sa...

Kjenner at jeg ble bittelitt lei meg for at dette ikke er en bildeblogg akkurat nå ;-) Du får ut å kjøpe råååsa dunjakke og en trendy råååsa lue, så hun ikke blir forkjølet av lettkledd tredyhet...

Hello Baby Lou sa...

Hehe, kjenner til det der. Kjole, helst rosa, hver dag siden hun var 3. Her om dagen proklamerte forresten 5-åringen at nå var bukse favorittplagget. Jeg holdt på å dette av stolen.

Ingrid sa...

Utrolig kor tidlig dei får slike fakter!
Søtt når dei er så små.
Værre når dei blir eldre.
Trur eg?

Related Posts with Thumbnails