onsdag 17. august 2011

AVVIKSMELDING

Mine 3 Frø er avbilda i lokalavisa, på same bildet, i samband med eit slektstreff me har vore på. Hverken My sjølv, eller Mannen, kan gjera greie for når/at biletet er teke. Det står tilogmed namn og nummer under biletet! Hm, har dei samla seg sjøl føre fotografen, og gitt eit aldri så lite intervju? Når sant skal seiast, så er det faktisk vanskeleg, nesten umulig å få desse tre samla på eit bilete, og her har dei altså tilsynelatande klart dette sjølv, utan innblanding frå foresatte. Og eg som opplevde at heile slektstreffet gjekk med til å vakta avkom.... Det må ha skjedd ein glipp. Difor denne avviksmeldinga.
Ænivei - slekt er kjekt. Nærmare 300 menneske var samla til mimring og kos. Hadde alle møtt opp, ville det vore nærmare 500 personar der. Tenk å ha så mange etterkommarar! - det var mine oldeforeldre dette. Oldemor var einebarn, men fødte 10 barn sjøl. Då kan det lett bli folksomt etterkvart....

8 kommentarer:

Bustenellik sa...

Å jøje meg! Jeg er enebarn jeg også, men tror jeg gir meg før flokken teller ti. Foreløpig får vi sørge for å få ut denne ene, også får vi se om ikke det kommer et par til deretter, men grensa går ved tre.

Og jeg skjønner godt at du undres over avviket. Mystifystisk...

SURRESILJE sa...

Det må jo bare bli julekort. Tenk, fri for bekymringer og mas allerede i august! O' lykke!

Elisabeth, innerst i veien sa...

Oj oj, stor slekt. Og noen er tydeligvis bedre enn dere til å ta bilder av deres barn. Finn ut hvem og hyr vedkommende til julekortfotograferinga på permanent basis.

Bergljot sa...

Hvilken lokalavis snakker vi om? RA? SA? HA? OG hvilken dag? Jeg har lyst til å se de tre søte små!

Shy B sa...

Hehe! Er siste frøet begynnt å stikke av??

Ingrid sa...

Gratulerer! Nå har eg måtte lese meg litt opp her inne, og forstår at familen har fått ei ny jente, med noen utrolig nusselige føtter!! Eg vert alltid rørt når eg leser om fødsler og nyfødte barn :) Gratulerer igjen! Og kosa deg masse med ho vesle!

Litt av ei slekt oldermora di er opphav til!

hh sa...

Jeg var på et slektstreff en gang der arrangøren insisterte på å lese opp navn og tilhørighet på de sikkert 300 personene som var samla. Det blei en laaang kveld!

Hello Baby Lou sa...

Slektstreff pleier å være en trivelig greie. Ble forresten også nysgjerrig på det bildet..

Related Posts with Thumbnails