søndag 1. juli 2012

ÅRETS


Hadde det ikkje vore for at Posten er ein form for verna bedrift, så ville dei få utvalgte, som årleg får sommarkort frå fam. My, allereie ha motteke dette kortet....
Denne sommaren er ein evig fest! Egentlig burde det, ilag med alle lysa, vore avbilda ein del koppar med vatn - for me er inne i tredje runde med vannkoppar nå. Eg lovar: no skal eg slutta å tyta om desse berømte vannkoppane, for det har eg nemleg messa om sidan midten av april.... Men nå, nå er det ferdig, forever! ;)

Altså, eg ergra meg jo ein smule då eg i hine hårde dage oppdaga at eg hadde delteke i å produsera eit desemberbarn.... Men det er jo fantastisk å ha eit desemberbarn, sett i lys av at 3 av 5 personar i heimen feirar fødselsdag i løpet av ei juliveke!! To av dei har eg født, tre har eg oppdradd... ;)
Så no går eg her og sender varme tankar til han der bakarmester Snipp. Han gjekk rundt og fabulerte om desse 1000 smultringane han skulle baka til ein eller anna happening i Skomakargata ein gong.
Her er det nesten likeeins. Ikkje akkurat smultringar som surrar i hovudet mitt, derimot alskens andre kaker, cirka 13 stk kom eg fram til.
Akk ja, så lenge ingen ber om dinosaurkake eller noko i den duren, så kjem me vel i mål. Men rett skal vera rett: eg har trass alt eit nettverk, og deler av nettverket bidrar med kaker. ;)

More to come.
God sommar til alle i dette kjekke Bloggland!

3 kommentarer:

Pia sa...

Grattis med mann og barn - har heldigvis ingen bursdager nå før i slutten av august.

Bustenellik sa...

Ja, innimellom kan det være kjekt å fordele litt. Hvertfall når det er SÅ mange kaker som skal produseres :-) Og i desember kan du jo bare sette frem julekakene :p
Lykke til med feiringene og fortsatt god sommer!

Anonym sa...

Takk for nyydeligt sommarkort! Og kva er nå 1 kake imot 13..? Gratulera så mykje med alle dei 3 veloppdradde:)

Related Posts with Thumbnails