onsdag 27. april 2011

GÅTEFULLT HÅR OG NOK EIN KAMEL

Før, dvs før eg blei mamma, og før eg blei jentemamma, så syntes eg det var slett arbeid av foreldre (mødre?) som ikkje klarte å fiksa håret på småjentene sine. Korleis kunne dei la slike søte småjenter gå rundt med eit tjafs på topplokket?
Ok, kamelen er svelgd. Avbilda fletter varte i nøyaktig 20 minutt. Ikkje var dei symmetriske heller.... Ein gut kan du liksom klippa i denne alderen, slik at det blir ein stilig sveis. Men jenter? -Pøh!
(og dersom nokon skulle få mareritt/våte draumar av interiøret på bildet - jada, det ER på Godset) ;)

7 kommentarer:

Pia sa...

Da er du nok oppgitt over meg. Veslas hår er som en tovet kappe på hodet. Jeg har prøvd med noen spenner og strikker, men det er ikke snakk om...

SURRESILJE sa...

Jeg gjør som Pia og går for tova kappe. Har gitt opp kampen mot flokene. Eller, vi grer henne når hun dusjer, men i det håret er tørt floker det seg igjen. Argh!

Elisabeth, innerst i veien sa...

Hm, er det ekkelt av meg nå å si at her i huset har barnet glatt og pent hår, gjerne i symmetriske fletter...?

Hello Baby Lou sa...

Tenkte akkurat det samme! Størstejentas hår kan jeg ha en god dag med, men minstens? Hun langer over hårstrikker som jeg skal sette i håret. Også river hun dem rett ut. Dessuten hylvræler hun bare hun ser hårbørsten. Håret hennes er en blanding av krøller og dreads. Nice..

Trine sa...

Hår hår hår! Jeg har en som absolutt ikke lar oss røre håret. Det er passe tykt og hvitt og fint. Og jeg får innimellom stusset luggen hennes. Thats it! Den andre har sånn fiiiiiint gammeldamehartattaltformyepermanent-hår. Det er litt sånn babyaktig og tover seg fint bak. Igår fikk jeg lokka henne til å sitte i vasken (med vann rennende) lenge nok til at jeg fikk klippa henne helt kort. Hun er det yndigste lille feminine vesen. Og hun vil ikke kunne bli tatt for å være gutt. Men nå er det slutt på strikker og musespeler..... Det får hun bare finne seg i. Heller dette korte enn den høysåta hun gikk rundt med....

Trine sa...

Og til Elisabeth; Ja.

Anonym sa...

Sjøl har eg kortare hår enn alle menn/gutar i familien! Eg blei velsigna men 4 gutar. Gud tok hintet:)

Related Posts with Thumbnails