torsdag 7. april 2011

KOFFERTEN PAKKA OG NEGLENE LAKKA

Tru det eller ei, men My skal faktisk på tur! -Ei såkalt oval helg (nei, ingen ovale rom) til Danmark. Eg skal lufta vetet, meg sjøl og Visa-kortet. Litt sånn "påfyll" før ny runde med våkenetter liksom. Joda, kvalmen er med på lasset, men i så liten grad at det har eg tenkt å ignorera, glatt og effektivt. Støttekontakt har eg òg med, nemleg ei som har sett det meste frå min kant: mamma såklart! Åh, som me gledar oss. Me skal på hotell, vennebesøk og shopping. Den kraftige avbestillingsforsikringen var tydeligvis ikkje nødvendig, men det kunne vel ikkje EG veta i januar, då eg var på mitt mest elendige?
Svangerskapspapirene er med i veska - det kan jo henda at ein eller annan uniformert person på flyplassen vil nekta meg adgang i flyet, fordi eg ser så veldig fødeklar ut... Men eg har dokumentene i orden ser du! ;)
Ein pose mandler har eg òg pakka med meg, hjelper mot halsbrann. Neida, ingen svisker i bagasjen. Det må vera måte på remedier!
Mannen skal stelle heime. Det betyr rikeleg med pølser og kjøttdeig i kjøleskapet. Blir spennande å sjå om blomkålet som ligg der er forsvunne om nokre dagar. Og ja, klede er lagt fram til Frøa, det viser bildet her oppe. Slik gjer me det, og kvifor ikkje, når det gir My sjelefred?
God tur til meg.

3 kommentarer:

Trine sa...

Tji-hi....Hva er det med oss kvinnfolk og påkledning av ungene?! Sånn gjorde jeg også det engang. Men jeg slutta - og så trøster jeg meg med at ungene hvertfall ikke fryser, selv om mannen ennå ikke kan se forskjell på ei strømpebukse i ull og bumull....... og selv om han ikke evner å se hva som passer sammen... Det er jo egentlig ikke viktig!

Og jeg kjenner jeg får lyst å svelge en avensjuktablett for den ovale helga utenfor heimen.... Ha en deilig, deilig tur; både du og mor! Det er deg vel unt etter denne kvalme vinteren.

Shy B sa...

God tur til deg!

Ingrid sa...

God tur!! Høres deilig ut!

Related Posts with Thumbnails