onsdag 1. september 2010

STILIG DER ÒG

Sjekk desse kanonkule ammeinnlegga!! Jepp, kjøpt på internettet sjølsagt, nærmare bestemt på Epla.
Skal gi dei som barselgåve, etterkvart.... og tippar mottakaren blir glad for dei ;) Joda, My ammar òg, men lite lekkasjer for å sei det på den måten. Eh, kalven, eller barnet sørgjer for at ingenting går til spille. Slik kan me seia det ja. Døgnopen sjølbetjening er det me har, som ei purke i sideleie om natta ligg eg, og rett og slett innbyr til å kopla seg på ved behov. Djiises Kraist. Kan ikkje gjera greie for noko eg, på morgonkvisten. Ser berre mjølkebarten og eit tannlaust smil der ved sidan av meg. Ho ligg som ein liten strek heilt, heilt inntil. Alt har si tid. Sjarmerande greier i grunn. :)

9 kommentarer:

Anonym sa...

de va kule, nesten så eg kjenne eg må få nok et sånt lite nurk - bare for å få prøva de ut, men bare nesten... nok e nok og denne melkebaren er nok desverre stengt :) klem K

SURRESILJE sa...

De skulle jeg hatt i sommer. De 3 gangene jeg hadde på bikinioverdel erfarte jeg nemlig at hvite, store ammeinnlegg ikke er sexy når det stikker ut over bikinikanten. Hadde de vært grønne med prikker hadde det selvfølgelig blitt mye bedre!

Elisabeth, innerst i veien sa...

Kult stoff, trodde det var et sett tvillingpunger jeg, altså pengepung.

Pia sa...

Kule ammeinnlegg!
Kjenner til det der med nattamming, ja...Nå legger vi vesla på eget rom, i egen seng, men i løpet av natta havner hun hos sin mor. Hver natt...

Shy B sa...

Verden går framover, ser eg!

Hello Baby Lou sa...

Fine ammeinnlegg.

Må le av din beskrivelse av amming i senga, kjenner meg igjen fra noen måneder tilbake. Var egentlig litt godt å få senga (og nattesøvnen) tilbake, om jeg skal være ærlig. Gikk hardt ut over rygg og hofter, sånn helnattsamming(men det kjenner du vel til?)

Trine sa...

Ikke grytelapper, altså? Altfor fine til å gjemme under genseren!

Trollmor sa...

mamma strikka noen ull-innlegg til meg i vår.... skulle heller ha hatt sånne kule som disse altså :) hehe

Men nå er det uansett over for min del.... og det for all evighet også.... nå er det slutt på lekasjer, den overbemannende følelsen av utmattethet.... som om lilletrollet suttet selve livskraften ut av meg... sukk :)
Men "then again" må jeg si at det å amme er noe av det vakreste jeg har gjort.... og vært så heldig å få gjøre 3 ganger :)

Ha det godt!

Ruth sa...

Hyggelig:-D

Håper mottakeren blir fornøyd!

Related Posts with Thumbnails