mandag 22. mars 2010

Joda, det ante meg. Er sveitt på ryggen, og tilogmed på framsida av lårene! Nå skal eg ikkje ta æra for å ha funne opp dei djupe tallerkane, men at det skulle vera SÅ vanskeleg å forstå dette språket inni denne maskinen. Er det EDB det heiter? Trur me kunne ha EDB i valgfag då eg gjekk på ungdomsskulen. Men eg hadde ikkje det, EDB meinar eg. For eg hadde "personlig hygiene" som valgfag! Til gjengjeld blei eg jysla god på hårfjerning for eksempel. At det er en nyttig ting kan ingen komme fra.

7 kommentarer:

Anonym sa...

EDB begrepet minne meg litt om KGB og DDR o.l. Det har vel noge med atte det er fra ca samme tidsepoke,,,? På comandoren vår lyste det alltid opp syntax error, og med det trur eg han prøvte, etter beste evne, å antyda atte det med EDB og data ikkje var noge som låg for meg:) Men jammensanten klara me oss me og! Jaffal tilsynelatande:) Mvh. Din gode venn Bjørnsen.

MammaMy sa...

Kor spola me på denne Mac-en, herr Bjørnsen? Syns å huska at der va noge med ein kassett. Hæ? Hm?

Anonym sa...

Kassett ja, flaut når den havna på stereoanlegget.. Det var lyd det! Men drit i spoling, framøve går det uansett og stort sett er det dumt å sjå seg tilbake. Mvh. din gode venn Bjørnsen.

Piken med hunden sa...

Fin vevlogg og kloke ord, men saknar litt billeder.

anneaarekol sa...

Himmel & Hav Mammamy...du slutte pigede aldri å overraska!!!! Eg gleeeede meg så ein unge te fortsettelsen, for detta tegne jo bra! Eg har bare gått å venta på detta øyeblikket!!!!
Eg har allerede ledd høgt for meg sjøl 2(to!!) ganger!!!

MammaMy sa...

Tji-hi. :)

Anonym sa...

I used to think that the brain was the most wonderful organ in my body. Then I realized who was telling me this.

Related Posts with Thumbnails