mandag 31. januar 2011

MIDLERTIDIG UTE AV DRIFT

Hei folkens! -mammaMy her, kommer ni ihåg?
Kva skjedde med den kjekke nye bloggehobbyen min? Ingen innlegg frå denne kanten sidan november. Forklaring fylgjer: eg har tydeligvis fått i meg noko eg ikkje har tålt..... Jepp, ny arving på gang. Veldig kjekt i grunn, veldig velkommen den der nye personen, men SÅ HIMLA KVALM EIN BLIR AV DETTE OPPLEGGET!!!!! Stønn og akk og ve. Og eg nemner i fleng: ufrivillig avmagring, sjukehusinnlegging for påfyll av væske, 1-åring i huset-uten barnehageplass. ...
Det ante meg då eg fann ut kva som var "i gjære", at eg mest sannsynnleg ikkje ville sleppa 40-vekers torturkvalme denne gongen heller. Eg er faktisk veteran i kvalme, som legen så fint sa det! Så eg handla raskt, FØR virkeligheten innhenta meg og eg befant meg i "fisk-på-land-positur" på sofaen, og innkalte forsterkningar til heimen. Det resulterte i polsk vaskehjelp, mor som tok fri frå jobben for å vera her, og enkelte dagar fekk me faktisk middag i ei korg på døra! Djiises Kraist. Eg levde ei vekes tid som om eg skulle forlata jorda, og fekk unna diverse ærend slik rett før jul. Men SÅ låg eg der, og ligg delvis ennå. Men for spesielt interesserte: kvalmen er der ennå, døgnet rundt, men i ein mildare variant om du skjønar. ;) Og det er rart kva ein kan bli vand til.
Trøsten er at dette ikkje er farleg, og til slutt så blir det som regel kjekt. Nå er eg cirka halvvegs i svangerskapet og miniFrø kjem nok i sommar eingong.
Litt sytete innlegg dette kanskje? Orsak.
Den skrekkelege barnebokfiguren PollyAnna ville nok sett sitt snitt til å kasta dei positive tankane sine over situasjonen.... Eg kan jo prøva:
-eg slapp å blogga om juletreet me aldri har
-eg slapp å slikka på 80 konvoluttar med julebrev oppi (veldig kvalmande den der lim-smaken)
- det er lov å leggja seg kl 2030 kvar kveld
-det lagra seg mange idear til framtidige blogginnlegg i topplokket
-eg slapp å utklassa nokon i mammabloggkåringa, særlig!
-eg har fått 2 nye fylgjarar ved å skriva ingenting! Velkommen, så kjekt!
-innhole kinn er vel siste skrik i modellverda nå, eller? (måtte nesten passa meg i desember då eg prøvde meg på ein julehandel OG hadde kjøpt gatemagasinet, som eg gjekk og bar på. Det var rett før eg fekk solgt det vidare....)
Jadda, jadda.

Og sånn for ordens skuld, på tampen her: alle kjerringråd og mirakelkurar mot svangerskapskvalme er utprøvde tidlegare, i tidlegare svangerskap -utan hell. Akupunktur, sjømanns-armband, ingefær, kjeks og te - you name it. Denne gongen gjekk me rett på dei BLÅ tablettane. ;)17 kommentarer:

Siri sa...

Så utrolig koselig- gratulerer så mye!

Hello Baby Lou sa...

Gratulerer så mye! Har lurt sånn på hvor det ble av deg.. Hvordan ligger du forresten an med barnehageplass?

Shy B sa...

Oi, oi, oi! Der var du! Dersom du har lest mitt siste innlegg, så var du ei av dei eg savna mest!!! Så kjekt at du er tilbake,
og gratulerer!!! Så kjekt det også!!

SURRESILJE sa...

Gratulerer så mye, og stå på! Og vi gleder oss til bloggcomeback!

Anonym sa...

Hei hei
Veldig glad for at du er såpass oppå at du klarer å fylle stuen min med smil og latter! Håpet at det var det du holdt på med når jeg ruslet forbi kjøkkenbordet ditt tidligere. Ville helst ha spurtet hjem og sjekket bloggen, men hu mor mi måttte ha hekle hjelp, skal hekle seg et teppe, og det har jo jeg gjort til den nye tingen min her i livet.
Har savnet deg kjempemasse!!! Klem K

Bergljot sa...

Hey hey hey! Der er du jo. Jeg har tenkt masse på deg og ventet spent på livstegn. Håper du orker å blogge litt i tiden som kommer. Vi har jo en kaffeavtale på gang også vi da - men du drikker vel kanskje ikke kaffe under disse omstendighetene dine? Klem!

Ingrid sa...

Gratulerer! Dette var gode nyheter! Og du har lov å klage. Å gå rundt og vera kvlam er pyton!

Nå blir dette ein svangerskaps-blogg da? Blir ekstra spennande å følga med her nå! :)

Elisabeth, innerst i veien sa...

Der var du ja! Godt å høre at det tross alt ikke var noe alvorlig, selv om jeg forstår at situasjonen ikke er særlig sjarmerende. Gratulerer med graviditeten og god bedring. ☺

Trine sa...

Du er dårlig - men du får fram latteren hos meg iallefall. Det heter kanskje ikke God Bedring i din situasjon - hvor det ikke blir bra, før det hele er over? Men håper du kommer deg greit gjennom de neste 4 mnd. :)))

Janet sa...

Så kjekt å høre litt fra deg igjen. Synd med kvalmen, men fantastisk med årsaken.
Gratulerer.

Benedicte fra "Skolelyst" sa...

Gratulerer!

Det verden trenger... sa...

Gratulerer med de lykkelige omstendighetene, god bedring med kvalmen!

Anonym sa...

Gratulera!!! Endelig, der var du på plass:) Nyheten er offisielt lagt ut på nett... I mi tid så blei dei fleste kunngjeringar hengt opp på krambue, eller viss det skulle nå ut til ennå fleire, på telefonstolpane. Tenk det da... å blogga på telefonstolpane... Tosje å ikkje ha komme på det da!:)

Trollmora sa...

Jeg trodde du var så misfornøyd med vinnerene av giveawayen din at du ikke GIDDET mer jeg!!! ;) hihi... Gratulerer så mye med lille frø og velkommen er du virkelig tilbake! Har vært innom hver eneste dag for å se om du skulle finne på å skrive noe :)

Klem

Bustenellik sa...

Gratulerer så mye med familieforøkelse :-) God bedring er kanskje ikke rette frase siden du ikke er syk, men jeg håper du kommer deg gjennom siste halvdel også, uten for mye problemer :-)

Pia sa...

Der var du, ja! Godt at du har kommet deg såpass at du er i bloggemodus. Du har vært savna.

Mammarie sa...

Åh, gratulerer så mye!!! Misunner deg jammen ikke den kvalmen, men alt det andre - DET er jeg misunnelig på :D

Related Posts with Thumbnails